Tanzim satış noktalarında poşet veriliyor mu? Ücretsiz poşet

3
tanzim satış halk sebze fiyatları

Tanzim satış noktalarında poşet veriliyor mu? Ücretsiz poşet dağıtılan yerler neresi? Tanzim satış noktaları ülkemizin gündemini son günlerde meşgul etmektedir. Pazarlarda sebze ve meyve fiyatlarının artmasından dolayı tanzim satış noktaları ile vatandaşa uygun fiyatlı ürünler sunulmaya devam ediliyor. Tanzim satış noktalarında poşet satılıyor mu? Tanzim satış noktalarında poşet veriliyor mu gibi soruların cevaplarını buradan vereceğiz.

Tanzim satış noktalarında vatandaşlara ücretsiz olarak bez poşetler verilmektedir. Bu yüzden tanzim satış noktalarında vatandaşlar poşet götürmelerine gerek yoktur. Bu noktalarda plastik poşet satışı da yapılmamaktadır.

Vatandaşlara Ücretsiz Bez Torba

Bez torbalar tanzim satış noktalarında ücretsiz olarak verildiğinden vatandaşlar rahat bir şekilde bu noktalara giderek alışverişlerini yapabilecektir.

Çevreyi koruma kanunu çerçevesinde vatandaşlara ücretsiz verilen plastik poşetler ücretli olmuştu. Marketlerde 0,25 kuruşa satılan plastik poşetler tanzim satış noktalarında bez torba olarak ücretsiz dağıtılıyor.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here