Evde Yapılacak Ek İş, Mum,Kına,Mandal, Toka,Balon Paketleme İşleri

3
evde yapılacak ek iş fırsatları

Evde ek iş yapmak pek çok kişinin hayallerinden bir tanesi. Bizler de bu yazımızda evde yapabileceğiniz ek iş fırsatlarının neler olduğunu nasıl ek iş alabileceğinizi sizlerle paylaşacağız. Evde yapabileceğiniz ek iş fırsatları aşağıda yer almaktadır. Tüm başlıkları teker teker okuyarak size en uygun ek iş fırsatını görebilirsiniz.

Evde Anahtarlık Paketleme Ek İş

Anahtarlıklar günümüzde hepimizin kullandığı eşyalardan bir tanesidir. Anahtarlık paketleme işini büyük firmalar evlere dağıtmaktadır. Eğer bulunduğunuz yerde bir sanayi kuruluşu varsa ve anahtarlık üretimi yapan bir üretim tesisi bulunuyorsa bunlarla iletişime geçerek evde yapılacak ek iş hizmetlerinden faydalanabilir evde ek iş yaparak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Evde Anket Doldurarak Para Kazanma Ek İş

Anket doldurmak pek çok kişinin en çok hayalini kurduğu işlerden birisidir çünkü bu işin sermayesi bilgisayar ve internettir. Bilgisayarın ve internetin olduğu her yerde kolay şekilde evde anket doldurarak para kazanabilirsiniz.

Evde anket doldurarak para kazanabileceğiniz internet siteleri; panel station, toluna, global test, marketagent tr, ipsos. Gibi internet sitelerinin uluslararası seviyede hizmet veren anket sistemleri vardır, sitelere üye olmak kolaydır üyeliğinizi gerçekleştirerek anket doldurmaya başlayabilirsiniz.

Evde Balon Paketleme Ek İş Fırsatı

Evde balon paketleme yaparak ek iş fırsatını yakalayabilirsiniz. Ede balon paketleme işini alabilmek için, öncelikle çevrenizdeki balon üretimi yapan firmalarla görüşmelisiniz. Balon üretimi yapan firmaların neler olduğunu bulmak için internet üzerinden bunu bulabilirsiniz. Üretim yapan firmalara bakarak plastik ürün imal eden firmalara mesaj atarak ya da telefonla arayarak ya da mümkünse birebir görüşme yaparak, evde ek iş yapmak istediğinizi belirttiğinizde ek iş alabilir ve evde paketleme yaparak ek iş yapıp çalışabilirsiniz.

Evde Kalem Silgi Paketleme Ek İş

Kalem silgi paketleme işini yapabilmek için firmalar size gerekli tüm ekipmanları sağlayacaktır. Firmaların sağladığı ekipmanları kullanarak silgi ve kalem paketlemesi yapabilirsiniz. Civarınızda bu alanda ürün imal eden firma varsa iletişime geçin, yoksa internetten bunların adreslerini bulabilirsiniz.

Evde Kına Paketleme Ek İş

Kına paketleme diğer ek işlere göre biraz daha farklı bir iştir. Paket başına ödeme yapılır. Ancak çalışma alanı için özel bir yer seçilmelidir aksi halde evde kına paketleme yaparken ciddi şekilde sıkıntı yaşayabilir, etrafa saçılan kına partikülleri tüm eşyalarınızı mahvedebilir. Bu yüzden çalışacağınız alana naylon sermeli, mümkünse teras gibi alanlarda çalışmalısınız.

Evde Kürdan Paketleme Ek İş

Paket başına ödeme yapılır. Ortalama her paket başına 0,20 kuruş ile 50 kuruş arasında bir ödeme alınmaktadır. Evde kürdan paketleme işi temiz işlerden birisidir.

Evde Mandal Toka Paketleme Ek İş

Evlerinizde mandal ve toka paketleme ek işi yapmak hem eğlencelidir, eğlenceli olduğu kadar da kazançlıdır. Plastik üretimi yapan firmalarla görüşerek evde paketleme işi istediğinizi belirttiğinizde yardımcı olacaklardır.

Evde Mum Paketleme İşi Ek İŞ

Mum pek çok ev için en gerekli temel ihtiyaçlar arasında yer almaktadır. Mumları kullanım şekline ve biçimine göre ayırsak da, evde mum paketleme işi kolay işler arasında yer alır. Renkli ve kokulu mum paketleme işleri ile siz de ek gelir elde edebilirsiniz. Mum imalatı yapan firmalarla görüşerek bu konuda bilgi alabilirsiniz.

Evde Telefon Kılıfı Paketleme İşi Ek İş

Telefon kılıfı işini büyük firmalar vermektedir, büyük ithalat yapan firmalar bu ürünleri ucuza mal etmek için evde hanımlara dağıtmakta ve paketlemelerini istemektedir. Paketleme miktar bazlıdır, yani bir paket ücreti ortalama 10 kuruş civarındadır.

Telefon kapağı satışı yapan büyük firmalarla iletişime geçerek, bu konuda detaylı bilgi alabilirsiniz. İthalat yapan firmalar da bunların arasında sayılabilir.

[ ilana YORUM YAZ sormak istediklerini sor TIKLA YAZ ]

Firmalar neden size iş verir? Evde iş vermek firmaların işine gelir. Çünkü ek personel maliyeti yoktur, ek personel maliyeti olmadığı gibi bu elemana sigorta yapmak da gerekmez. Bu yüzden firma için 3 bin lira gibi bir kazancı vardır. Ayrıca iş yerinde asgari ücret vermek zorundayken, evlere servis yaptığında çok daha uygun fiyatlarla iş verebilir. Tabi bu ev hanımlarının da işine gelir, çünkü başında bir patron yoktur canı istediği zaman çalışır. Bu yüzden evlere iş vermek pek çok firmanın işine gelmektedir.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here